Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Darbe gecesinde fark edilemeyen ayrıntı!

Düzenleyen:
Darbe gecesinde fark edilemeyen ayrıntı!

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu bir grup darbecinin, Hava Kuvvetleri Komutanı'nın da yer aldığı düğünü bastığı anlara ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Hava Kuvvetleri üst düzey komuta kademesi Moda Deniz Kulübü'ndeki düğündeydi. Düğün devam ederken darbeciler bir askeri helikopterle kulübün bahçesine indi ve komutanları rehin aldı. Ters kelepçe takılarak yere yatırılan komutanlar daha sonra Ankara'da Akıncı Hava Üssü'ne götürüldü.

ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK ÇIKIYOR

Baskın ile ilgili görüntülerde 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Cemal Akyıldız da askerler tarafından götürülüyordu. Ancak görüntülerdeki bir detay yeni fark edildi. Akyıldız'ın darbeci askerlerin başındaki isme cebinden çıkardığı bir şeyi göstererek serbest kalıyordu. Kayıtlarda Akyıldız'ın elini kolunu sallayarak ortamdan ayrıldığı görüldü.

TSK'DAN İHRAÇ EDİLDİ

Tuğgeneral Cemal Akyıldız, 16 Temmuz'da darbe girişimi soruşturmasında yakalanarak gözaltına alındı ve ardından tutuklandı. Akyıldız, OHAL kapsamında yayımlanan kararnameyle de TSK'dan ihraç edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...