Nazlı Ilıcak için tutuklama istemi

Düzenleyen:
Nazlı Ilıcak için tutuklama istemi

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişimi soruşturmasında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteciden 20'si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Bülent Mumay ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında gazeteci Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteci adliyeye sevk edildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’nden 2 belediye otobüsüyle kelepçesiz olarak çıkarılan şüpheliler, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Adliyenin ana girişi olan C kapısından alınan şüpheliler, soruşturma savcılığı tarafından sorgulandı.

MUMAY SERBEST

Darbe girişimi soruşturmasında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteciden 20'si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Bülent Mumay ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

FİRARİLERİN EVİNDE 1 DOLAR BULUNDU

Haklarında gözaltı kararı bulunan firari gazeteciler; Metin Yıkar, Bülent Ceyhan ve Abdullah Abdülkadiroğlu'nun evlerinde yapılan aramalarda "C-S-K" serisi 1 dolarlar bulundu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...