Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İncegöz: Hainler, bizi bombalarken Cumhurbaşkanı teselli verdi

Düzenleyen:
İncegöz: Hainler, bizi bombalarken Cumhurbaşkanı  teselli verdi

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis sığınağında bulunan milletvekillerine telefonda seslenerek, onlara moral verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, darbe girişiminde, Meclis gece yarısından sabaha kadar bombalanırken, Genel Kurulda ve sığınakta neler yaşadıklarını şöyle anlattı: “Salonda 68 AK Parti Milletvekili, 2’si Grup Başkanvekili olmak üzere 15 CHP milletvekili, MHP’den grup başkanvekilinin de aralarında bulunduğu milletvekilleri vardı. Orada siyasi farklılıklarımızı ortadan kaldırdık, yek vücut olduk. Biz orada konuşmalarımızı yaparken, düşmanların bile silahlarını doğrultmadığı Meclis’e bombalar yağmaya başladı. Helikopterle asker indirilmeye çalışıldı. Sabaha kadar sığınaktaydık, Meclis’i terketmedik. Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’a ulaştıktan sonra, kendisi ile bir telefon bağlantımız oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefonda, ‘Hiçbir endişeniz olmasın, bu darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlanacaktır, size buradan sesleniyor olmaktan duyduğum derin üzüntüyü iletiyorum. Meclis’in hedef olmasından duyduğum üzüntüyü dile getiriyorum. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Türkiye bundan çok güçlü şekilde çıkacaktır’ dedi. Cumhurbaşkanımız o gece bize, her zamanki o güçlü ses tonuyla, hiçbir endişeye kapılmamamız gerektiğini söyledi. Biz de kendisine ‘Allah yardımcınız olsun’ dedik.”  TBMM AA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...