Erdoğan: 'Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz'

Düzenleyen:
Erdoğan: 'Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör olaylarıyla verilmek istenen mesajla cevabımız her fırsatta tekrarlıyoruz, başaramayacaksınız. Kararlığımız bir kez daha tüm dünyaya ifade etmek istiyorum. Türkiye Suriye’de sahneye konmaya çalışılan oyuna asla rıza göstermeyecektir. Bu ülkeye boyun eğdiremeyeceksiniz, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmesine ilişkin Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen atama ve kura töreninde açıklamada bulundu. Erdoğan, "Türkiye Suriye'deki oyuna asla rıza göstermeyecektir." dedi.

Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti: 

"Terör olaylarıyla verilmek istenen mesajla cevabımız her fırsatta tekrarlıyoruz, başaramayacaksınız. Kararlığımız bir kez daha tüm dünyaya ifade etmek istiyorum. Türkiye Suriye’de sahneye konmaya çalışılan oyuna asla rıza göstermeyecektir. Gerekirse tüm imkânlarımızı kullanarak, Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta bu ülkenin kendi halkının iradesiyle yönetilmesini sağlamakta kararlıyız. PKK’sından, DAİŞ'inden FETÖ'süne kadar tüm terör örgütlerini üzerimize salanlar artık bu oyunun deşifre olduğunu görmelidirler' diye konuştu.

"BU ÜLKEYE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi; "Tekraren ifade ediyorum, başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız. Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz. Hayır, tam aksine her saldırıda biz daha güçleniyoruz. Hani derici, debbağ ne yapar? Deriye vurdukça deri hem güzelleşir hem güçlenir. Bu da böyledir. Tam tersine biz bir oluyoruz, iri oluyoruz, diri oluyoruz, kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...