Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çankırı'da 70 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Çankırı'da 70 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz akşamı yapılan darbe girişimi sonrası kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY'nin temizlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 227 görevlinin uzaklaştırıldığı açıklandı.

Çankırı Valiliği OHAL Bürosu tarafından yapılan yazılı açıklamada, operasyonlarla ilgili son rakamlar kamuoyu ile paylaşıldı. OHAL Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, Çankırı’da 15 Temmuz sonrası görevden uzaklaştırılan kamu personeli sayısı 227’ye ulaşırken, gözaltındaki kamu personel sayısı 13 olarak açıklandı. Tutuklanan toplam kamu çalışanı sayısı ile 70 olurken, lisansı iptal edilen personel sayısı 68, sözleşmesi fesh edilen kamu çalışanı sayısının da 14 olduğu ifade edildi. Meslekten ihraç edilen kamu personelinin 23 kişi olduğu belirtilen açıklamada Çankırı’da bugüne kadar FETÖ/PDY soruşturmasından etkilenen kamu çalışanı sayısı 415 olarak açıklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...