Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'teki bombalı saldırıda 6 torunuyla 2 oğlunu kaybetti

Düzenleyen:
Gaziantep'teki bombalı saldırıda 6 torunuyla 2 oğlunu kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te bir düğüne yapılan bombalı terör saldırısında yaralanan 62 yaşındaki Fadile Ürtekin, aynı saldırıda 2 oğlunu ve 6 torununu kaybetti. Tedavi gören Ürtekin, Allah'a şükrettiğini söyledi.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'ndeki düğüne yapılan canlı bomba saldırısında 6 torunu ve 2 oğlunu kaybeden 62 yaşındaki Fadile Ürtekin, saldırıdan yaralı olarak kurtuldu. Kulak zarı patlayan ve ayağından yaralanan yaşlı kadın acı haberi kaldırıldığı hastanede öğrendi. 5 gündür Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaşlı kadını, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ziyaret etti. Metaneti ile dikkat çeken Ürtekin ailesinden 8 kişiyi kaybetmesine rağmen, "Buna da şükür Allah'a şükürler olsun, devletimize şükürler olsun'' dedi. 

Türkçe bilmeyen Fadile Ürtekin 11 yıl önce Siirt’in Pervari ilçesinden Gaziantep'e göç ettiklerini söyleyerek, “Evimden 8 kişi gitti, 2 oğlum öldü, 6 torunum öldü yine de şükrediyorum. Allah'ın takdiri böyleymiş, Allah'a şükürler olsun, devletimize şükürler olsun diyorum" şeklinde konuştu.AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ise "Çok acı dramlar, çok farklı hikayeler dinliyoruz. Bu ziyaretimizde de gördük, ailesinden bir çok kişiyi kaybeden veya ailesinden bir çok kişi yaralanan insanlarımız var buna rağmen biz ailelerimizden yaralananlardan hep şükür ifadelerini duyuyoruz. kaybettikleri yakınları için sürekli dua ediyorlar, o kadar metanetle davranıyorlar ki bizden bir istediğiniz var mı dediğimizde şükretmenin ötesine gitmiyorlar. Bu da milletimizin büyüklüğünü gösteriyor" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...