Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa'da 213 kamu personeli tutuklandı

Düzenleyen:
Manisa'da 213 kamu personeli tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Manisa’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu düşünülen 213 kamu personelinin tutuklandığı, 86 kamu personelinin ise gözaltındaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Manisa Valiliği, il genelinde FETÖ soruşturması kapsamında 71 farklı kamu kurum ve kuruluşundan 2 bin 176 kamu personelinin görevden uzaklaştırıldığını, 41’inin kamudan ihraç edildiğini, 33’ünün ise sözleşmelerinin feshedildiğini açıkladı. 
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sorgulamalarının ardından mahkemeye çıkarılan 396 kamu personelinden 213’ünün tutuklandığı 150’sinin adli kontrol şartıyla, 33’ünün de serbest bırakıldığı öğrenildi. 86 kamu görevlisinin emniyetteki sorgusunun devam ettiği Manisa’da 84 kamu personelinin ise idari soruşturmasının devam ettiği açıklandı. 28 kamu görevlisinin görevlerine iade edildiği soruşturma kapsamında bin 846 kamu personeli ve yakınının pasaportlarına el konularak yurt dışına çıkış yasağı getirildiği kaydedildi. 8 kamu personelinin başka illere teslim edildiği belirtilirken 5 kamu personelinin ise emekliye ayrıldığı bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...