Tanklar Gaziantep İslahiye’ye taşındı

Düzenleyen:
Tanklar Gaziantep İslahiye’ye taşındı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'un Maltepe İlçesi’nde konuşlu 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan demiryoluyla sevk edilen 15 tank ve obüs, Gaziantep’in İslahiye İlçesi’ne ulaştı.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehir merkezlerinde bulunan kışlaların taşınma kararı alınmış ve hazırlıklara da başlanmıştı.

İstanbul Maltepe’de bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı General Nurettin Baran Sel Kışlası’ndaki tank ve zırhlı araçlar, PYD kontrolündeki Suriye’nin Meydani Ekbez bölgesinin karşısında bulunan Gaziantep’in İslahiye ilçesine getiriliyor.

Tanklar Gaziantep İslahiye’ye taşındı

TANKLAR İSLAHİYE'YE TAŞINDI
Maltepe’den yola çıkan ilk grup tank ve zırhlı araçların karayolu ile Kocaeli’nin Köse köyüne götürüldüğü, orndan da demiryolu ile İslahiye Tren İstasyonu’na ulaştırıldığı öğrenildi.

Tanklar Gaziantep İslahiye’ye taşındı

6 Eylül’e kadar nakil işleminin süreceği öğrenilirken, tank ve zırhlı araçların bir kısmının Suriye sınırında konuşlandırılacağı, ihtiyaca göre sınır hattındaki birliklere dağıtılacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...