Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 Türk jeti 6 DAEŞ, 1 YPG hedefini vurdu

Düzenleyen:
2 Türk jeti 6 DAEŞ, 1 YPG hedefini vurdu

GÜNDEM Haberleri

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, uçaklar Suriye'de Cerablus'un güneyindeki cephaneliği vurdu. Gelen son dakika bilgisine göre: 2 Türk jeti, 6 DAEŞ ile 1 YPG hedefini vurdu

TSK'nın Suriye sınırındaki DAEŞ unsurlarına yönelik başlattığı Cerablus operasyonunun 4'üncü gününde yabancı ajanslar Türk jetlerinin YPG mevzilerini bombaladığını duyurdu. Aynı iddiaya göre, TSK bu sabah saat 10:00 sularında Tilemarne köyünü obüs toplarıyla ve savaş uçakları ile vurdu. 

Askeri kaynaklardan elde edinilen bilgiye göre, uçaklar Cerablus'un güneyindeki cephaneliği vurdu. Gelen son dakika bilgisine göre, 2 Türk jeti 6 DAEŞ, 1 YPG hedefini vurdu. Bölgedeki son gelişmeleri Karkamış'tan bildiren NTV muhabiri Burak Özcan, sabah saatlerinde bölgede jet seslerinin duyulduğu bilgisini paylaştı. 

ÖSO 5 KÖYÜ ELE GEÇİRDİ
Anadolu Ajansı'nın geçtiği son dakika bilgisine göre, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) 5 köyü ele geçirdi. ÖSO güçleri, Suriye’nin kuzeyinde Türkiye sınırındaki Cerablus ve Çobanbey bölgelerinde terör örgütü DAEŞ'den 5 köyü alarak ilerleyişini sürdürdü.  Halep ilinin kuzeyindeki Cerablus'ta geçen salı ilçe merkezine hakim olan ÖSO, bölgenin güneybatısında Elvaniye, Kamir (Haymar) ve Aşağı Karakuyu köylerini DAEŞ'den aldı. 

Muhalifler, Türkiye sınırında Gaziantep'in Elbeyli ilçesinin karşısında yer alan Çobanbey ilçesinde de Memili (Tel Atiya) ve Hacac köylerini ele geçirdi. 
ÖSO güçleri, köylerde mayın ve patlayıcı temizliği yapıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...