Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursa'dan davet var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursa'dan davet var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Gemlik'e davet etti.

Yılmaz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelerek kısa süreli sohbet etti. Belediye başkanı Refik Yılmaz, "Ak Parti kurulmadan önce de Gemlik’e defalarca gelen Erdoğan, dönemin şartlarına göre daveti değerlendireceğini kaydederek, Gemlik Zeytini Festivalini notları arasına aldırdı" dedi.

Yılmaz konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Ekim ayında yapacağımız Gemlik Zeytini Festivali'ne davet ettik. Programına uyarsa, ilçemizde kendisini en iyi şekilde karşılayacağız. Aynı zamanda Gemlik Zeytini Festivalini bu yıl daha kapsamlı yapmayı planlıyoruz. Cumhurbaşkanımızın muhtemel katılımı, festivalimizi de daha önemli noktalara getirecektir’’ dedi.
Refik Yılmaz,"Zeytinin başkenti Gemlik'te Cumhurbaşkanı'mızı ağırlamak bizler için önemli olduğu kadar bölgedeki zeytin üreticisi açısından da önemli. Geçen yıl Balıkesir'de zeytin, Rize'de de çay hasadına katılarak çiftçinin ve Anadolu insanının yanında olduğunu sözle değil uygulamayla göstermişti" dedi.

Yılmaz; Gemlik’te devam eden hükümetin önemli yatırımları olan Gemlik Devlet Hastanesi ve Kumla Barajı ile alakalı da, Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür etti. İki projenin de sona yaklaştığını vurgulayan Yılmaz, Gemlik ile alakalı projelerle yakın zamanda yine Ankara’nın kapısını çalacağını vurguladı.

Açılış törenine katılan Yılmaz; ‘’Ülkemiz son yıllarda düşmana korku, dosta gurur veren çok sayıda yatırımı gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz aylarda Osmangazi Köprüsü ile gurur duyduk. Şimdi ise Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışının gururuna erişiyoruz. Hızla büyüyen ülkemizi tabii ki çekemeyenler olacaktır. Hain terör saldırılarının bugünlere rastlamasının da ana sebebi yine yükselişe olan çekememezliktir" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...