Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van'da 2 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Van'da 2 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van'da biri kadın Van'da polis ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda biri kadın 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 01.00 sıralarında merkez Edremit ilçesi Süphan Mahallesinde 2 silahlı örgüt mensubunun bir vatandaşın evine girdiğini tespit eden Van Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şube Müdürülüğü ekipleri, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte helikopter destekli operasyon düzenledi. Polisin teslim ol çağrılarına el bombası ve uzun namlulu silahlarla karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada kimlikleri tespit edilemeyen 1'i kadın 2 PKK'lı terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Evde yapılan aramada 2 adet kaleşnikof silah, iki 2 silaha takılı 4'ü kütüklük içerisinde 6 kaleşnikof şarjörü, 1 adet blow F 92 ibareli kuru sıkı tabanca ve şarjörü, 1 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...