Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alanya’da kamuda açığa alınanların sayısı 204’e ulaştı

Düzenleyen:
Alanya’da kamuda açığa alınanların sayısı 204’e ulaştı

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Antalya’nın Alanya ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarında açığa alınan personelin sayısı 204’e ulaştı.

Bakanlıklar, Valilik ve Kaymakamlığın değerlendirmesi doğrultusunda, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasıyla (FETÖ/PDY) etkin bir şekilde mücadele devam ederken, Alanya’da 17 kamu çalışanı daha görevlerinden uzaklaştırılırdı. Ayrıca, 12 kamu çalışanın da gözaltındaki işlemleri halen devam ederken 33 kamu görevlisi daha önce mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Alanya'da Fetullahçı Terör Örgütü’nün sivil yapısı ile ilgili yapılan mücadelede mahkemece tutuklanan kişi sayısı 21 oldu. OHAL kapsamında açığa alınan personel sayısı 204’e ulaştı.

"Hainler devletin içinde barındırılmayacak"
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliğine kasteden Fetullahçı Terör Örgütü ile etkin bir mücadelenin devam ettiğini söyledi. Kaymakam Tanrıseven, "Devletin kurumlarına sızmış olan FETÖ/PDY ile Kanun Hükmünde Kararname ve yasalar çerçevesinde elbirliği içerisinde mücadele ediyoruz. Devlete sızan bu çeteleri yürütülen çalışmalarla devletin içinden temizleyeceğiz ve hainler devletin içinde barındırılmayacak. Allah, devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...