Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım, yeğeninin nikah şahidi oldu

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım, yeğeninin nikah şahidi oldu

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yıldırım, yeğeninin nikah şahidi oldu. Nikah töreninde konuşan Yıldırım, evlilikte mutluluğun formülünün "peki" demek olduğunu vurguladı.

Başbakan Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım ile birlikte kardeşi Eyüp Yıldırım'ın kızı Emine Yıldırım'ın nikah törenine katıldı. Gökhan Yücekaya ve Emine Yıldırım'ın düğünü Çekmeköy Sosyal Tesisleri ve Nikah Salonu'nda yapıldı. Düğün, Kur'an tilaveti ve dua ile başladı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın kıydığı nikahta Başbakan Yıldırım yeğeni Emine Yıldırım’ın nikah şahitliğini yaptı. Başbakan Yıldırım’ın yanı sıra Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat da çiftin nikah şahitleri arasında yer aldı.

Nikahta kısa bir konuşma yapan Başbakan Yıldırım, evlilikte mutluluğun formülünün "peki" demek olduğunu vurgulayarak, gelin ve damada uyarılarda bulundu. Başbakan Yıldırım, "Evliliğin sırrı nedir biliyor musun?" diye sorduktan sonra, "itaat et, rahat et" diye cevap verdi. Başbakan Yıldırım devamla yeğenine, "Emine, sen de havaya girme. Gökhan hiddetlendiğinde 'peki' demesini bilmelisin" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...