Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erzurum’da kaçak elektrik operasyonu

Düzenleyen:
Erzurum’da kaçak elektrik operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti vermeyi hedef edinen Aras Elektrik, kaçak elektrik ile mücadeleye devam ediyor. Bu amaçla oluşturulan kaçak elektrik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Kaçak elektrik kullanımı sonucu trafolara aşırı yüklenmeden dolayı sürekli elektrik kesintilerinin yaşandığı Karaçoban ve Karayazı İlçelerinde toplam 300 aboneye kaçak elektrik taraması yapıldı. Burnaz Köyü’nde 40, Ulucanlar Köyü’nde 50, Göksu Köyünde 35 abonenin elektriği kesilirken, kaçak elektrik kullanımı tespit edilen aboneler hakkında yasal işlemler başlatıldı. Aras Elektrik yetkilileri, kaçak elektrik kullanımının önüne geçmek ve yaşanan elektrik kesintilerini en aza indirmek amacıyla yapılan kontroller sayesinde faturalarını zamanında ödeyen, kaçak elektrik kullanmayan müşterilerin hakkının da korunduğunu ifade ettiler. Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş kamu hizmeti veren bir şirketin tüketici haklarını koruma misyonu olduğunu söyleyerek, “Öncelikle dürüst müşterilerimize duyduğumuz sorumluluk anlayışı ve ülke ekonomisine verilen zararı önlemek amacıyla hizmet bölgemizde, değişik zamanlarda kaçak tarama faaliyetlerini arttırarak devam ettireceğiz. Biz bölgemize kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti vermek için yatırımlarımızı arttırırken, kaçak elektrik kullanımının da önüne geçmek durumundayız.’’ dedi.
Fikret Akbaş, vatandaşların kaçak elektrik kullanımı ile ilgili ihbarlarını 444 7 850 numaralı çağrı merkezi ya da www.arasedas.com internet sitesi aracılığı ile kendilerine iletilmesi durumunda gereken işlemlerin yapılacağını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eren 1 Ocak 2023 09:46

Halen kaçak yapanlar var bu cezalar dahada çok olabilir

Sonraki Haber Yükleniyor...