Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'PKK terör örgütünü, FETÖ terör örgütü besliyor'

Düzenleyen:
'PKK terör örgütünü, FETÖ terör örgütü besliyor'

GÜNDEM Haberleri

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sözen, "FETÖ ve PKK aynı kuyudan beslenen ruh ikizleridir. Çözüm Süreci döneminde çok net gördük ki; PKK terör örgütünü, FETÖ besliyor." dedi.

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, "FETÖ ve PKK aynı kuyudan beslenen ruh ikizleridir. Çözüm Süreci döneminde çok net gördük ki; PKK terör örgütünü, FETÖ besliyor. PKK eşittir FETÖ, FETÖ eşittir PKK. İkisi de Türkiye Cumhuriyeti devletinin düşmanıdır." dedi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen Sözen, Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonunda konfederasyona bağlı dernek başkanları ile bir araya geldi. Sözen, burada yaptığı konuşmada, terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle bu yıl 41 köy korucusunun şehit edildiğini söyledi.

15 Temmuz'da Siirtliler, Bingöllüler ve Diyarbakırlılar olarak Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı dik durduklarına işaret eden Sözen, PKK'lı teröristler ne ise kendileri için FETÖ'cü teröristlerin de aynı olduğunu belirtti.

"PKK terör örgütünü, FETÖ terör örgütü besliyor"
"Bunlar aynı kuyudan beslenen ruh ikizlerdir. Bunların ortak amacı Türkiye Cumhuriyeti hükümetine, onun pırıl pırıl vatandaşlarına zarar vermektir. Çözüm Süreci döneminde çok net gördük ki; PKK terör örgütünü, FETÖ terör örgütü besliyor." diyen Sözen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hatay'dan tutun Van'a kadar 2. Ordu Komutanlığı emir ve sorumluluğundaki bütün generaller Türkiye Cumhuriyeti'ne darbe yapmaktan, vatandaşların üzerinde uçakları uçurmaktan ve bombaları atmaktan, yani terör örgütüne yardım ve yataklıktan tutuklandılar. Bunlar bize şunu gösteriyor, PKK eşittir FETÖ, FETÖ eşittir PKK. Dağdaki teröristlerin kıyafetiyle, o generallerin kıyafetleri farklı olsa da ikisi de teröristtir. Yaptıkları faaliyet de terörist faaliyettir. İkisi de Türkiye Cumhuriyeti devletinin düşmanıdır."alakası yoktur. Bunların eline aldığı sazla ABD büyükelçisinin eline aldığı sazın tellerinden çıkan cümleler aynıdır." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...