Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onur Özbizerdik tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Onur Özbizerdik tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliğinde geceyi geçiren Onur Özbizerdik, saba hsaat 09.45 sıralarında Adliyeye götürülmek üzere binadan çıkarıldı. Arkadan kelepçelenerek Gayrettepe’de bulunan Emniyet binasından dışarı çıkarılan Onur Özbizerdik, herhangi bir şey söylemeden kendisini adliyeye götürmek için bekleyen polis aracına bindi. Onur Özbizerdik, Çağlayan Adalet sarayına götürüldü.

İŞTE İFADESİ

Gasp Büro Amirliğinde olayla ilgili ifadesi alınan Onur Özbizerdik "Olay günü aslında alkol almayacaktım.Ancak arkadaşlarımın ısrarıyla alkol aldım. Alkolün etkisiyle ne yaptığımı tam olarak hatırlamıyorum. Adil Serdar Saçan’la herhangi bir problemim yok. Zaten onunla kavga ettiğimi dahi hatırlamıyorum. Onunla kavga ettiğimi ve neler yaptığımı beni gözaltına alan polisler öğrendim" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...