Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DHKP-C yöneticisi Gökhan Yıldırım yakalandı!

Düzenleyen:
DHKP-C yöneticisi Gökhan Yıldırım yakalandı!

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü DHKP-C’nin İstanbul’daki üst düzey yöneticilerinden Gökhan Yıldırım yakalandı. İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir süredir izini sürdüğü Yıldırım, Esenyurt’ta bir araç içerisinde sahte kimlikle ele geçirildi. Teröristin, bir cinayetin yanı sıra özellikle Gazi Mahallesi’nde gerçekleştirilen birçok eylemi organize ettiği öğrenildi.

Terör örgütü DHKP-C'nin İstanbul ilindeki yapılanmasının üst düzey sorunlularından birisi olduğu öğrenilen Gökhan Yıldırım Esenyurt'ta düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gökhan'ın Yıldırım 'ın bir süredir izini süren İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsın Esenyurt'ta bir araç içerisinde olduğunu belirledi. Çevrede tertibat alınması ardından terörist müdahale edilerek kıskıvrak yakalandı. Şahsın üzerinde Yener Aydemir adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi.

Gökhan Yıldırım'ın; 8 Şubat 2016'da Gazi Mahallesi'nde Dilaver Kıvrak isimli vatandaşın darp edilmesi ve aracın gasp edilmesi, 8 Mart 2016 Gazi Mahallesi'nde 2 vatandaşın darp edilmesi ve araçlarının gasp edilmesi, 14 Mayıs 2016''da Gazi Mahallesi'nde Recep Hasar isimli vatandaşın evinin bir grup terör örgütü mensubu tarafından basılması suretiyle öldürülmesi ve 3 vatandaşın yaralanması, 21 Haziran 20162da Gazi Mahallesi'nde bir araca saldırı düzenlenmesi ve bir vatandaşın yaralanması ve 27 Haziran 2016'da Gazi Mahallesi'nde polis aracına saldırı düzenlenmesi olaylarını örgüt adına organize ettiği belirlendi.

Gözaltına alınan Gökhan Yıldırım, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Teröristin Gazi Mahallesi Alan Yapılanması içerisinde de görevinin bulunduğu kaydedildi.

Kaynak:SABAH

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...