Yüreğimiz yanıyor

Düzenleyen:
Yüreğimiz yanıyor

GÜNDEM Haberleri

Teröristler, Derik’te güvenlik görevlileriyle dolu sivil araç geçerken tuzakladıkları bombayı patlattı, Şırnak’ta da güvenlik noktasına saldırdı

Eli kanlı terör örgütü PKK kana doymuyor. Mardin’de Kızıltepe-Derik kara yolunun Tepedağ mevkiinde teröristler, yola tuzakladıkları patlayıcıyı asker ve korucuları taşıyan sivil araç geçerken infilak ettirdi. Sabah saatlerindeki patlamada 4 asker şehit olurken, 6 güvenlik görevlisi de yaralandı. Yaralılar Mardin, Derik ve Kızıltepe’deki hastanelere kaldırıldı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Patlama nedeniyle kara yolunda derin çukur oluştu, yol ulaşıma kapatıldı. Mardin Valiliği, “Olayla ilgili adli ve idari işlemler başlatılmıştır. Birliğimize kasteden bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” açıklamasında bulundu.  Terör saldırısında şehit olan Astsubay Çavuş Ömer Faruk Darbaş (Çorum), uzman çavuşlar Sedat Yıldız (Osmaniye), Enes Kaya (Konya) ve Mustafa Alpaslan’ın (Adana) cenazeleri, Mardin’deki Selen kışlasında bugün düzenlenecek askeri merasimden sonra memleketlerine gönderilecek. Bu arada şehitlerimizin Çorum, Osmaniye, Konya ve Adana’daki baba evlerine ateş düştü. Fenalık geçiren bazı şehit yakınları hastanelere kaldırıldı. Sokaklara Türk bayrakları asıldı. Şehitlerden Mustafa Alpaslan evlilik hazırlıkları yapıyordu ve 8 Ekim’de dünya evine girecekti. 
Öte yandan Şırnak’ta bir grup PKK’lı terörist, güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Yeni Şırnak-Van karayoluna sokağa çıkma yasağı sebebiyle kurulan güvenlik noktasına yönelik düzenlenen hain saldırıda, 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. Şehitlerden isimleri belli olan 4’ü şöyle: Astsubay Yunus Çiçek (Afyonkarahisar), uzman çavuşlar Mehmet Alda (Kayseri), Süleyman Güneri (Aydın) ve Tolga Özdinç (Adana).

Yüreğimiz yanıyor

Yüreğimiz yanıyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...