DHKP-C’nin İstanbul yöneticisi yakalandı

Düzenleyen:
DHKP-C’nin  İstanbul  yöneticisi  yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü DHKP-C’nin İstanbul yöneticilerinden olduğu iddia edilen Gökhan Y, Esenyurt’ta bir araç içerisinde sahte kimlikle yakalandı.

Gökhan Y üzerinde “Yener Aydemir” adına düzenlenmiş kimlikle gözaltına alındı. Gökhan Y’nin 8 Şubat 2016’da Gazi Mahallesi’nde Dilâver Kıvrak isimli vatandaşın darbedilmesi ve aracının gasbedilmesi, 8 Mart 2016 Gazi Mahallesi’nde 2 vatandaşın darbedilmesi ve araçlarının gasbedilmesi, 14 Mayıs 2016’’da Gazi Mahallesi’nde Recep Hasar isimli vatandaşın evinin bir grup terör örgütü mensubu tarafından basılması suretiyle öldürülmesi ve 3 vatandaşın yaralanması, 21 Haziran 2016’da Gazi Mahallesi’nde bir araca saldırı düzenlenmesi ve bir vatandaşın yaralanması ve 27 Haziran 2016’da Gazi Mahallesi’nde polis aracına saldırı düzenlenmesi olaylarını örgüt adına organize ettiği belirlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...