Bu sefer Bordo Bereliler başrolde

Düzenleyen:
Bu sefer Bordo  Bereliler başrolde

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz kanlı darbe girişimi ‘Bordo Bereliler Kan Uykusu 15 Temmuz’ olarak beyazperdeye taşınıyor.

2017’nin Ocak ya da Şubat ayında vizyona girmesi beklenen filmde Bordo Bereliler’in cuntacılara karşı kahramanca direnişi anlatılıyor. Filmin başrollerinde Yeşim Salkım, Orhan Kılıç, Orhan Milli, Gizem Salkım gibi oyuncular yer alıyor. Filmin çekimleri ise, en çok şehidin verildiği Osmaniye ilinde gerçekleşecek. Darbecilere direnen bordo bereli komutanın eşini canlandıracak olan oyuncu Yeşim Salkım, “Bütün kalbimle söylüyorum, o gece istedim ki Cumhurbaşkanımızın uçağı sağ salim havaalanına insin, bu iş bir an önce bitsin ve temizlensin. 15 Temmuz’u anlatırken önemli olan ideolojiler ya da düşünceler değil, vatandır. Vatan söz konusuysa gerisi teferruattır” diye konuştu. Oyuncu Orhan Kılıç ise,  “Türkiye standartlarının bir tık daha üstünde bir aksiyon filmi çekmiş olacağız” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...