Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polisin dur ihtiharlarına uymadılar!

Düzenleyen:
Polisin dur ihtiharlarına uymadılar!

GÜNDEM Haberleri

Bursa’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ve kaçarken ateş eden 3 şüpheli yakalandı. Araçta ve üzerlerinde yapılan aramada ruhsatsız silahlar, sahte para ve bıçak ele geçirildi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi İzmir Yolu Merinos Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Araştırma Bürosu'na bağlı ekipler, şüphe üzerine 16 DG plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. Sürücüsünün kaçması üzerine içerisinde 4 kişi bulunan aracı ekipler takibe aldı. Takip sırasında araçta bulunan H.Y., polis ekiplerine ateş etti. Uzun bir kovalamacanın ardından araç Kanalboyu Mahallesi’nde durduruldu. Araç içerisinde bulunan H.Y., Y.O.K. ve U.Ş. gözaltına alınırken, K.G. ise polisten kaçmayı başardı. Şahısların üzerinde ve araçta yapılan arada ruhsatsız silah, çok sayıda fişek ve 200 liralık sahte para ele geçirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...