Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriye'de katliam partisi!

Düzenleyen:
Suriye'de katliam partisi!

GÜNDEM Haberleri

Suriye’de savaşın en ağır bombardımanına maruz kalan Halep’te son 10 günde 930 sivil hayatını kaybederken, Esad kontrolündeki bölgelerde katliamlar kutlandı. ‘Katliam partisi’nde içki ve müzik eşliğinde saatlerce eğlenen Esad yandaşları, her bomba sonrası sevinç çığlıkları attı. Kutlamaya iş adamları sponsor oldu.

Suriye'de Esad rejiminin kuşatmasındaki Halep'te tarihin en kanlı günleri yaşanıyor. Eylül ayı başında kuşatılan Halep'in muhalif bölgelerinde Rus ve Esad bombardımanları devam ediyor. Muhalifler Halep merkezine günlük 35 ila 40 ton arası bomba atıldığını iddia ederken bombardımanda son 11 günde 930 sivil hayatını kaybetti. Halep'te günde öldürülen sivil sayısı ise 85 oldu.

GECE BOYU EĞLENCE

Ortadoğu'nun kadim kenti tarihin en kanlı bombardımanına sahne olurken Halep'in Esad kontrolünde olan bölgelerinde ise katliam partisi verildi. 26 Eylül günü şehir genelinde yapılan duyurularla merkezde yer alan Mogambo Mahallesi'nde bombardımanlar şerefine dev parti verileceği ilan edildi. Akşam saatlerinde başlayan kutlamalara yüzlerce Esad yandaşı katılıp çılgınca eğlendi.

BOMBA DÜŞTÜKÇE ÇILDIRDILAR

Muhalif bölgeleri vuran her bomba sonrası Esad yandaşlarının toplandığı alanda sevinç çığlıkları artarken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Esad, Hamaney ve Nasrallah lehine sloganlar atıldı. Sabah saatlerine kadar süren katliam partisinde katılımcılara sınırsız ve ücretsiz içki verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...