Listedeki 16 şüpheli ByLock kullanıcısı çıktı

Düzenleyen:
Listedeki 16 şüpheli  ByLock kullanıcısı çıktı

GÜNDEM Haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2010 KPSS usulsüzlüğüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan 16 şüphelinin ‘ByLock’ kullanıcı oldukları ortaya çıktı.

Ebru Karatosun ANKARA
Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Yücel Erkman’ın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında 37 kişinin yakalanması için 15 ilde eş zamanlı operasyon düğmesine basıldı. Millî Eğitim, Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor ile Çalışma Bakanlığı ve ODTÜ’de çalıştıkları tespit edilen şüpheli isimlerden 20’si gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında ayrıca, şüphelilerden 16’sının ‘ByLock’ kullanıcısı oldukları, buradan haberleşme sağladıkları tespit edildi. Şüphelilerin HTS bağlantılarından örgütün imamlarına ulaştıkları ifade edildi. MASAK’ın hesap hareketlerinden yola çıkarak hazırladığı raporlarda örgüte “himmet” parası aktardıkları belirlendi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...