Fikirtepe’de yeni proje

Düzenleyen:
Fikirtepe’de yeni proje

GÜNDEM Haberleri

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm alanı Fikirtepe’de, Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat iş birliğiyle yeni bir proje doğuyor.

Ö. Faruk Bingöl İSTANBUL
Vakıfbank Emekli Sandıkları tarafından 1988 yılında kurulan Obaköy Gayrimenkul ve 37 yıldır Türkiye’nin farklı noktalarında faaliyette bulunan Haldız İnşaat’ın ortaklığı ile hayata geçen Transform Fikirtepe; 43 metrekare ile 277 metrekare arasında değişen, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerden oluşuyor. Dört bloğun yer aldığı Transform’un bir bloğu sadece ‘home-office’lere ayrıldı. Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız; “550 hak sahibi ile anlaştık. Bugüne kadar 10 milyon TL’ye yakın kira desteği ödedik. 24 ayda tamamlayacağız. Bu süreçte projenin tamamının satılacağını öngörüyoruz” dedi. Vakıfbank Emekli Sandığı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demren de, 450 milyon TL yatırımla projeyi hayata geçireceklerini, fiyatların 331 bin TL’den başlayacaklarını söyledi. 1080 konut ve 12 adet ticari birimin bulunduğu proje; E5 ve TEM otoyollarına, metrobüs, Marmaray ve Avrasya Tüneli’ne çok yakın bir noktada yer alıyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...