Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu: Meydan meydan dolaşıp millete anlatacağım

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu: Meydan meydan dolaşıp millete anlatacağım

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvasının açılış törenine katıldı.

Törende hitap eden Kılıçdaroğlu, kent kültürünün geliştiği ülkelerde demokrasinin çok güçlü olduğunu vurgulayarak, “Biz neden diyoruz hem darbeye hem diktaya karşıyız. Tam demokrasiyi savunuyoruz. Darbe yapmak istediler. Hep birlikte karşı çıktık. Ama dikta yönetimine de karşıyız. Tek adam yönetimine de karşıyız. ‘Benim dediğim doğrudur, ben istediğimi yaparım, ben istediğimi asarım, istediğimi keserim’. Böyle bir şey yok demokrasilerde. Size şu sözü rahatlıkla verebilirim. CHP olduğu sürece demokrasiden asla bir adım kimse geriye atmayacaktır. Attırmayacağız” diye konuştu. CHP’nin, Türkiye’ye tam demokrasiyi getireceğinin sözünü veren Kılıçdaroğlu, “‘Meydan meydan dolaşacağım, istediğimi gerçekleştireceğim’ olmaz bu. Herkesin anayasaya, demokrasiye, düşünce özgürlüğünü açıklamaya, kadın erkek eşitliğine saygılı olması lazım. Herkesin demokrasiyi savunması lazım. Demokrasiyi çocuklarımız için istiyoruz. Size sözümüz söz bedeli ne olursa olsun bu güzel ülkeye tam demokrasiyi getireceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...