Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'li Şahin'in yardımcıları belli oldu

Düzenleyen:
AK Parti'li Şahin'in yardımcıları belli oldu

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevlerine, Artvin Milletvekili Kışla ve İstanbul Milletvekili Kandemir ile eski milletvekilleri Kabakçı ve Kurt atandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Fatih Şahin'in yardımcıları belli oldu. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mehmet Müezzinoğlu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olmasıyla boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Fatih Şahin'in çalışma ekibi belirlendi. Buna göre, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, 23. ve 24. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, 23. Dönem Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, MKYK üyesi Asuman Erdoğan ile Fatma Betül Keskin ve Yalçın Özdemir atandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...