HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

FETÖ’den cezaevlerinde isyan çağrısı!

Düzenleyen: / Kaynak: Star
FETÖ’den cezaevlerinde isyan çağrısı!
Fetö, Terörist Gülen, Haber

GÜNDEM Haberleri  / Star

FETÖ/PDY’nin Türkiye genelindeki tutuklu ve hükümlü üyeleri aracılığıyla toplu isyana hazırlandığı ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ nün Türkiye genelinde cezaevlerinde büyük bir isyana hazırlandığı ortaya çıktı. Kanlı terör örgütünün hain planı Niğde E Tipi Kapalı cezaevi’nin havalandırma boşluğunda bulunan bir notla bozuldu. 

TEDBİRLER ARTIRILDI 

Adalet Bakanlığı’nın bilgilendirilmesinin ardından yapılan araştırmada, örgütün Türkiye genelindeki cezaevlerinde bulunan örgüt üyeleri aracılığıyla toplu isyana hazırlandığı belirlendi. Örgütün bu şekilde ülke gündemini değiştirerek mağduriyet algısı oluşturmaya çalışacağı tespit edildi. FETÖ’nün toplu isyan girişiminin ortaya çıkarılmasıyla  tüm cezaevlerindeki tedbirler artırıldı. 

İŞTE O NOT

Niğde E Tipi Kapalı Ceza  evi’nin havalandırma boşluğunda bulunan notta, “Selamün aleyküm. Devlet bizi cezaevine atmakla hiç iyi yapma.... (devamı okunamıyor)... Ama sizden haberbekliyoruz. İsyan ne zaman çıkacak?. Talimata hepimiz hazırız. Sizden en kısa zamanda haber bekliyoruz. Herkese duyuruyoruz.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Star
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...