HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursa'da kargo şirketi yöneticisi 8 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Bursa'da kargo şirketi yöneticisi 8 kişi tutuklandı
Bursa, Haber

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konulan Kaynak Holding bünyesinde bulunan Sürat Kargo'nun gözaltına alınan 8 eski yöneticisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık, Organize ve Mali Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 14 Ekim'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün finans merkezlerinden olan ve TMSF tarafından el konulan Kaynak Holding'e bağlı Sürat Kargo'nun çoğu eski yöneticisi 8 şüpheli 'Terör örgütü üyesi olmak, nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla gözaltına alındı. Bu kişilerin Bursa ve Sakarya'da bulunan ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda bilgisayar ve cep telefonlarında FETÖ'nün haberleşme aracı olan Bylock programı bulunduğu belirtildi.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen C.S., S.E., M.S.A., F.G., V.A., E.S., K.G. ve Y.K. tutuklandı. Şüphelilerden kısa bir süre önce ameliyat olan S.E., koltuk değnekleriyle cezaevine götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...