HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Time kapağında neden kızgın çıktı?

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Time kapağında neden kızgın çıktı?
Time, Cumhurbaşkanı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Time dergisi kapağında çıkan fotoğrafının hikayesini, eski basın danışmanı Kemal Öztürk anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski basın danışmanı, Time dergisindeki kızgın Erdoğan fotoğrafının hikayesini anlattı.

"ERDOĞAN GECE BOYU ÇALIŞMIŞTI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde Time dergisi kapağında çıkan fotoğrafının hikayesini, eski basın danışmanı Kemal Öztürk yazdı. Öztürk, " Erdoğan gece boyu çalışmıştı ve tüm fotoğraflarda biraz kızgın gibi çıktı" dedi.

Kemal Öztürk, Yeni Şafak'taki yazısında, Time dergisi kapağındaki fotoğrafın hikayesini yazdı.

Öztürk yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Toplantılar nedeniyle çekimler sabah çok erken saatte olabilecekti. Kaldığımız otelin bir yerine stüdyo benzeri bir şey yaptılar. Erken saate Başbakan Erdoğan stüdyoya geldi ve fotoğrafları çekildi. Erdoğan gece boyu çalışmıştı ve tüm fotoğraflarda biraz kızgın gibi çıktı.

Cumhurbaşkanı Time kapağında neden kızgın çıktı?


"TIME, EN ETKİN YÜZLER DİYE BUNU KULLANDI"

Daha sonra Time en etkin yüzler diye bir çok ünlüyle beraber Erdoğan'ın da bu portre fotoğrafını kullandı. Ardından da 2011 yılında 'Erdoğan's Way' (Erdoğan Tarzı) diye kapak yaptı. Kapaktaki fotoğraf ellerini göğsünde bağlamış ve biraz kızgın gibi bakan o sabahki fotoğraftı. Aynı fotoğraf daha sonra bir çok dergide yayınlandı ve Erdoğan eleştirilerine görsel yapıldı" dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...