HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmir’deki FETÖ operasyonunda 23 kişi yakalandı

Düzenleyen: /
İzmir’deki FETÖ operasyonunda 23 kişi yakalandı
İzmir, Fetö, Operasyon, Haber

GÜNDEM Haberleri

İzmir’in Ödemiş ilçesi merkezli 3 ilde yapılan FETÖ operasyonunda, örgüt üyesi olduğu ileri sürülen 23 şüpheli yakalandı.

Bugün sabaha karşı, Ödemiş merkezli, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü yönetiminde FETÖ/PDY’ye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ödemiş merkezli 3 ili kapsayan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde himmet toplamak suretiyle maddi destek ve finansman sağlamak, silahlı terör örgütünün yöneticisi ve üyesi olmak, terör örgütü adına faaliyetlerde bulunmak, örgüte eleman temin etmek suçlarından 3 ili kapsayan operasyon yapıldı. İçlerinde ’eğitimden sorumlu imam’ ve Ödemiş Ticaret Odası yönetim kurulu üyesinin de bulunduğu, hakkında yakalama kararı bulunan 34 şüpheli şahsa yönelik gerçekleştirilen GÖLBAŞI-6 operasyonunda 23 kişi gözaltına alındı. Şahısların ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda örgüte mensubiyetin ve bağlılığın simgesi 2 adet 1 ABD Doları, 1 adet 9 mm çapında Beratta tabanca ve buna ait 165 fişek, 2 adet av tüfeği, buna ait 118 fişek ve 5 kutu barut ile örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...