HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başbakan Yıldırım Hilmi Özkök'ü yalanladı

Düzenleyen: /
Başbakan Yıldırım Hilmi Özkök'ü yalanladı
Başbakan Binali Yıldırım, Hilmi Özkök, Haber

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, Ağustos 2004'te düzenlenen Milli Güvenlik Kurulu toplantısına ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü konusunda hükümeti bilgilendirdiğini söylemişti. Başbakan'dan o iddialara yalanlama geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da düzenlenen ortak yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Binali Yıldırım Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök'ün Ağustos 2004 MGK kararı sonrası FETÖ hakkında hükümeti bilgilendirdiğini söyledi.

BAŞBAKAN YILDIRIM ÖZKÖK'Ü YALANLADI

Başbakan Yıldırım Söz konusu MGK kararında FETÖ'den bahsedilmiyor dedi.

HİLMİ ÖZKÖK: HÜKÜMETİ BİLGİLENDİRDİM

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, FETÖ’yle mücadele için alınan MGK tavsiye kararına ilişkin, “Ağustos 2004’te, ‘Bu örgüt çok büyük imkân ve kabiliyete kavuştu. Bu iş takip edilsin’ dedim. Hükümeti kesin olarak bilgilendirdik, ‘Bu durum iyi değil’ dedik. Açıkça söyleyeyim fazla bir şey yapıldığını da görmedik” dedi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...