HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hilmi Özkök'e sert yanıt: Ne uyardınız kardeşim!

Düzenleyen: /
Hilmi Özkök'e sert yanıt: Ne uyardınız kardeşim!
Binali Yıldırım, Hilmi Özkök, FETÖ, Haber

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök'ün FETÖ konusunda yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, FETÖ’yle mücadele için alınan MGK tavsiye kararına ilişkin, “Ağustos 2004’te, ‘Bu örgüt çok büyük imkân ve kabiliyete kavuştu. Bu iş takip edilsin’ dedim. Hükümeti kesin olarak bilgilendirdik, ‘Bu durum iyi değil’ dedik. Açıkça söyleyeyim fazla bir şey yapıldığını da görmedik” demişti.

NE UYARDINIZ KARDEŞİM!

Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da yaptığı konuşmada Özkök'ü yalanlayarak, "Eski bir Genelkurmay başkanı çıkıp diyor ki 'Biz 2004'te uyardık.' Ne uyardınız kardeşim, karara bakıyoruz, 'Nur cemaati ve hizmet hareketi izlenmelidir.' Ne zamandan beri cemaatler terör örgütü oldu. Bizim için kırmızı çizgi, terör faaliyetinin başladığı gündür, o da 17 Aralıktır.   Demokrasilerde böyle şey olmaz. Hiç kimse eline silah almadıkça teröre bulaşmadıkça insanları öldürmedikçe terör örgütü muamelesi göremez. Bu örgüt devletle bilek güreşine 17 Aralık'ta başlamıştır. Ve o el kökünden kırılmıştır. Süreç ve soruşturmalar devam ediyor. Tespit ettiklerimizin gözünün yaşına bakmıyoruz." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...