HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmir'de yakalanan bombacılar adliyeye sevk edildi

Düzenleyen: /
İzmir'de yakalanan bombacılar adliyeye sevk edildi
İzmir, Terörist, Haberler, Haber

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de bombalı eylem hazırlığı yapan PKK'lı 3 terörist ve onlara yardım ve yataklık yapan 11 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Ekim günü kırsalda faaliyet gösteren terör örgütü PKK üyesi iki şahsın İzmir’e geldiği ve bombalı eylem yapacağı bilgisi üzerine şahısları takibe aldı. PKK üyeleri, İzmir'de irtibatta oldukları kişilerin belirlenmesi için anbean izlendi. 3 Ekim akşamı Karabağlar Limontepe bölgesinde başka bir terörist tarafından kente getirilen plastik patlayıcıyı teslim alarak ormanlık alanda saklamaya çalışan teröristlere yönelik polis operasyon başlattı. Polis bombacılardan birini içerisinde 440 gramı A4 tipi bomba olan 3 kilo patlayıcı ile yakalarken, kaçmaya çalışan Mehmet D. (23) de yakalandı. Firari olan diğer zanlı Ahmet D. ise polis ekiplerine teslim oldu. 
Polis, daha sonra yaptığı operasyonlarla 3 şüpheli ile bağlantılı olan 11 kişiyi daha yakaladı. Şüphelilerin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yaklaşık 20 gündür süren sorgulamaları bugün sona erdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2'si 18 yaşından küçük 14 şüpheli bugün adliyeye sevkedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...