HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yunanistan'a kaçarken yakalandılar!

Düzenleyen: /
Yunanistan'a kaçarken yakalandılar!
Aydın, Fetö, Haber

GÜNDEM Haberleri

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ davasından haklarında arama bulunduğu belirlenen 3 kişi yakalandı.

Kuşadası Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele ekipleri ihbar üzerine yaptıkları operasyonda lastik bot ile Yunanistan'ın Sisam Adası'na kaçmaya çalışan Suriye uyruklu olduğu sanılan 62 kişiyi gözaltına aldı. Kaçakların ifadelerinin alınması sırasında aralarında Arapça konuşmalarına karşın şüpheli davranışlar sergileyen 3 kişinin kimliği belirlenemedi. Şüpheli 3 kişinin parmak izini alan polis, kaçakların Hatay 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nce 'FETÖ/PDY Terör Örgütüne Üye Olmak, Kurmak ve Yönetmek, Finansmanın Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet' suçlarından aranan Öğretmen Ahmet Sinan Demirsoy (42) ve emlakçılar Mehmet Pehlivan (40) ile Ahmet Uygur (36) olduğunu tespit etti. FETÖ'cü olduğu tespit edilen 3 zanlı emniyetteki ifadelerinin ardından Hatay'a gönderildi.

Yunanistan'a kaçarken yakalandılar!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...