HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gültan Kışanak gözaltına alındı!

Düzenleyen: /
Gültan Kışanak gözaltına alındı!
Gültan Kışanak , Haber

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Belediye Meclisi Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında terörle mücadele şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bu arada polis ekipleri de belediye binasının başkanlık katında arama yapmaya başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Belediye Meclisi Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

KIŞANAK VE ANLI GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışanak, bugün Ankara'da Meclis'teki darbe komusyonuna ifade verdikten sonra uçakla Diyarbakır'a hareket etti. Başkan Kışanak Diyarbakır Havaalanı'nda akşam saatlerinde uçaktan indikten sonra polis tarafından gözaltına alındı. Aynı saatlerde Eş Başkan Fırat Anlı da konutuna gelen polis tarafından gözaltına alındı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE GÖTÜRÜLDÜLER

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen bir terör soruşturması kapsamında gözaltına alındıkları öğrenilen Kışanak ve Anlı, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüdü.

Gültan Kışanak gözaltına alındı!

Belediye binasının önü

BELEDİYEDE ARAMA YAPILIYOR

Bu arada polis, Belediye binasının başkanlık katında da arama yapmaya başladı.

DARBE KOMİSYONU'NA BİLGİ VERMİŞTİ

Gözaltına alınan Gülten Kışanak, bugün darbe komisyonuna bilgi vermişti. Kışanak, eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile yaptığı görüşmeye ilişkin de detayları burada anlatmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...