HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sultangazi'de yakalanan bombacı tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sultangazi'de yakalanan bombacı tutuklandı
Sultangazi, Haber

GÜNDEM Haberleri  / DHA

SULTANGAZİ'de bir evde 14 Ekim'de, 8 el yapımı bomba ve 8 kilo amonyum nitrat ile bomba yapımında kullanılan malzemeler ile yakalanan Devrimci Karargah Terör Örgütü üyesi Eray Çalışkan tutuklandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM), İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı görevlileri Devrimci Karargah Terör Örgütü'nün polis ekiplerine yönelik saldırı hazırlığında olduğunu belirledi. Sultangazi ilçesi Yunus Emre Mahallesi'ndeki eve 14 Ekim Cuma günü düzenlenen operasyonda saldırı gerçekleştireceği tespit edilen Eray Çalışkan yakalanarak gözaltına alındı. 

 

Şüpheli Eray Çalışkan, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. TEM Özel Tim ekipleri tarafından yapılan operasyonda 8 el yapımı bomba ve 8 kilo amonyum nitrat ile bomba yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...