HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan'dan yerli otomobil açıklaması!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan'dan yerli otomobil açıklaması!
Faruk Özlü, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü "Önümüzdeki günlerde ilk yerli otomobille ilgili modeli açıklayacağız" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Önümüzdeki günlerde ilk yerli otomobille ilgili modeli açıklayacağız. Türkiye bir savaş uçağı projesi üzerine çalışıyor. Takvimle ilgili açıklamalarımız yakında olacak." dedi.

BAKAN TBMM'DE AÇIKLAMA YAPTI

TBMM Genel Kurulunda, vergi dilimi nedeniyle ekim, kasım ve aralık aylarında ücretleri bin 300 TL'nin altına düşen asgari ücretliler için aradaki farkı telafi etmeyi öngören Gelir Vergisi Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler sürerken, yerli otomobil ve yerli uçakla ilgili bir soru üzerine Özlü şu açıklamayı yaptı:

"İLK MODELİ AÇIKLAYACAĞIZ"

"Bu konularda çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde ilk yerli otomobille ilgili modeli açıklayacağız. Türkiye bir savaş uçağı projesi üzerine çalışıyor. Takvimle ilgili açıklamalarımız yakında olacak."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...