HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emniyet Müdürü 'Drone' ile yolladı! Korucular şaşkına döndü

Düzenleyen:
Emniyet Müdürü 'Drone' ile yolladı! Korucular şaşkına döndü
Drone, Korucular, Bitlis, Haber

GÜNDEM Haberleri

Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya, bir tepede nöbette bulunan köy korucularına 'drone' ile tatlı gönderdi.

Bitlis-Diyarbakır karayolundaki Arıcılık mevkisinde bulunan polis kontrol noktasını ziyaret eden Emniyet Müdürü Kaya, burada güvenlik güçlerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberindeki şube müdürleriyle daha sonra kontrol noktasında yapılan yeni binada incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Kaya, burada görev yapan ve terör örgütü PKK ve kaçakçılarla mücadele eden güvenlik güçleriyle bir süre sohbet etti. Kaya, tatlı ikramında bulunmayı da ihmal etmedi. 

Emniyet Müdürü Kaya, polis kontrol noktasına hakim tepede nöbet tutan geçici köy korucularını da unutmadı. Korucalarla bir süre telefonla konuşan Kaya, canları pahasına terörle mücadele eden ve bu mücadelede güvenlik güçlerine büyük destek sağlayan geçici köy korucularına da tatlı ikramında bulundu. Ancak bu ikram oldukça ilginç bir yöntemle yapıldı. Tabaklara konularak poşetin içine bırakılan tatlılar, drone ile korucuların nöbet tuttuğu hakim tepeye gönderildi. Köy korucuları da telefonla Emniyet Müdürü Kaya'yı arayarak teşekkür etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...