HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yıldırım'dan 29 Ekim törenleriyle ilgili flaş açıklama

Düzenleyen: /
Yıldırım'dan 29 Ekim törenleriyle ilgili flaş açıklama
Binali Yıldırım, 29 Ekim, , Haber

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım Cuma namazının ardından basını sorularını cevapladı.

29 Ekim törenleriyle ilgili konuşan Yıldırım, "Bazı yanlış anlaşılmalar var. Jandarma İçişleri'ne bağlandıktan sonra illerde protokollerde değişiklikler meydana geldi. Çelenk koyma işleri valilerce yapılacak. Garnizon komutanları protokolden çıkarıldı." dedi.

PYD VARSA BİZ YOKUZ

PYD orada olursa biz yokuz. Teör örgütüyle başka bir teör örgütüne karşı birlikte hareket etmeyiz. bunu da dile getirdik.

29 EKİM TÖRENLERİ

Bazı yanlış anlaşılmalar var. Jandarma İçişleri'ne bağlandıktan sonra illerde protokollerde değişiklikler meydana geldi. Şöyle olacak sadece çelenk koyma işi illerde valilier, belediye başkanları, ilçelerde kaymakam belediye başkanı olarak gerçekleştirilecek. Eğer komutan varsa bölgede o da çelenk koyabilecek. Jandarma artık emniyet müdürü gibi bir pozisyona geliyor. Valinin koyduğu çelenk onun yerine geçecek.

KILIÇDAROĞLU'NUN BYLOCK İDDİASI

Kılıçdaroğlu çok önemli bir iddiada bulunuyor. Böyle bir iddiası varsa bunun belegelerini bize versin de gereğini yapalım. Eğer böyle birşeyi biliyor ve bizi bilgilendirmiyorsa gereğini yapmıyor demektir. Kemal beyden beklenen bildiklerini gelip bizle paylaşması.

ERKEN SEÇİM İDDİALARI

FETÖ'cüleri temizlemek için erken seçim iddiaları akla ziyandır. Suçluları yakalamk için erken seçim mi yapılır? Onları bulup adalete teslim edersiniz. Seçim 1 yıl kaybı demek. Milletin işi yok bizle mi uğraşacak zırt pırt seçim mi yapacağız. Böyle bir günde seçim iddiası nereden çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...