Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan’dan AB’ye rest: Yılbaşına kadar süre verdi

Düzenleyen:
Erdoğan’dan AB’ye rest: Yılbaşına kadar süre verdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği müzakerelerini durdurma tehditlerine rest çekerek, Avrupa Birliğinden yıl sonuna kadar karar vermesini, aksi taktirde yılbaşında konuyu referanduma götüreceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Milli Tarım Projesi" toplantısında yaptığı konuşmada, "Hamdolsun bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanını yerde koymadık, koymayacağız. Mesele artık kanı yerde koyma, koymama boyutunu aşmıştır. Türkiye'ye ve Türk milletine yönelik her saldırıya, her ihanet girişimine öyle bir cevap vereceğiz ki bir daha kimse değil teşebbüs etmek, böyle bir niyeti aklından dahi geçiremeyecektir." dedi.

Erdoğan, "Bu ülkenin askerini, polisini, korucusunu, kaymakamını, muhtarını, belediye başkanını, herhangi bir memurunu, vatandaşını öldüren terör örgütüne de onlara yardım ve yataklık eden, siyasi destek veren herkese de dünyayı dar etmezsek yazıklar olsun bize." ifadelerini kullandı.

"Yıl sonuna kadar sabredelim ondan sonra millete gidelim"
Erdoğan, AB'ye üyelik müzakereleri ile ilgili olarak da "Kalkıp Türkiye'ye de 'Avrupa Birliği ile ilgili müzakereler durdurulabilecek' diyeceksin. Bakıyorsun, 'müzakereleri durdururuz'. Geç kaldınız, hemen kararınızı verin. Bak Sayın Başbakan burada, bakanlar burada. Ben de Cumhurbaşkanı olarak diyorum ki yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra millete gidelim."

"Terör örgütlerinin hiçbir eylemine karşı en küçük bir müsamaha yok"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni güvenlik konseptimizde PKK'nın veya bir başka terör örgütünün, çapı ne olursa olsun, hiçbir eylemine karşı en küçük bir müsamaha, tereddüt yoktur. Tam tersine böyle bir durumda var gücümüzle terör örgütünün tepesine binecek, bilinen bilinmeyen ne kadar adamı, destekçisi, yardakçısı varsa hepsini de hukuk çerçevesinde hak ettiği cezaya çarptıracağız." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...