Elazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Elazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Elazığ merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, gözaltına alınan 18 şüpheliden, 10'u tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edildi.
Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 10'u tutuklandı, 6 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 2 şüpheli ise savcılıkça serbest bırakıldı.
1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında topladıkları kurban derileriyle terör örgütüne finans sağladıkları iddiasıyla aralarında örgütün sözde "Ev imamları"nın da yer aldığı 19 kişi hakkında 23 Kasım'da gözaltı kararı verilmiş, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin koordinasyonunda Elazığ, Kahramanmaraş, Diyarbakır, İstanbul, Kocaeli, Erzurum, Mardin ve Malatya'da bazı adreslere düzenlenen operasyonda 18 şüpheli yakalanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...