HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TGRT Haber'e iki ödül birden

Düzenleyen: /
TGRT Haber'e iki ödül birden
Tgrt Haber, Haber

GÜNDEM Haberleri

KKTC ve Türkiye’de yaşayan halkın oylarıyla belirlenen ‘KKTC-Türkiye Yılın En İyileri’, Fulya Sanat Merkezinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bu yıl Cypaparazzi tarafından ikinci defa gerçekleştirilen törende televizyon, iş, müzik ve siyaset alanında 60 dalda ödül verildi. ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Haber Kanalı’ ödülüne, TGRT HABER TV layık görüldü. Ödülü TGRT HABER Genel Yayın Yönetmeni Yücel Koç aldı. Aynı törende ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Spiker’ ödülüne de TGRT HABER TV ana haber sunucusu Mehmet Aydın layık görüldü. Duygularını dile getiren Yücel Koç, “Bu ödülü 1 ay gibi kısa bir süreye 12 program ve 14 kuşak değişikliğini sığdıran ekibim adına alıyorum” dedi. 

Murat Dalkılıç, ‘En iyi Erkek Pop Sanatçı’, ‘En İyi Reklam Yüzü’ ve ‘En İyi Klip’ dallarında 3 ödüle layık görüldü. ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü Wilma Elles, ‘Yılın En İyi Kadın Tiyatro Sanatçısı’ ödülünü Nilgün Belgün aldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...