Kars'ta terör operasyonu

Düzenleyen:
Kars'ta terör operasyonu

GÜNDEM Haberleri

İznos Deresi bölgesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik "Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Tevfik Ayhan Gençleşen-7" operasyonu düzenlendi

Kars'ta, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, patlayıcı yapımında kullanılan 12 tüp ile muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, 9. Komando Tugay Komutanlığınca 29 Kasım'da, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki İznos Deresi bölgesinde, bölücü terör örgütünün kış üslenmesini engellemek ve örgüt mensuplarının barınaksız bırakılmasına yönelik, "Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Tevfik Ayhan Gençleşen-7" operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamındaki arazi arama ve tarama faaliyetinde, patlayıcı yapımında kullanılan 5 büyük, 7 küçük tüp ile muhtelif gıda ve yaşam malzemesi bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...