HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan Aliyev'e selam gönderdi

Düzenleyen: /
Erdoğan Aliyev'e selam gönderdi
Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak için gittiği Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Çavuşoğlu, Aliyev'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

Görüşmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuğunu ve İlham Aliyev'in kendisini kabul edeceğini bildirdiğini aktaran Çavuşoğlu, Erdoğan'ın "İlham kardeşimden sor, bir isteği var mı" dediğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a esenlikler dileyen Aliyev, "Biliyorsunuz ki Sayın Cumhurbaşkanı ile biz çok yakınız. Bizi dostluk ve kardeşlik ilişkileri bağlıyor" dedi.

Aliyev, Azerbaycan ve Türkiye bakanlıkları arasındaki sıkı ilişkilerden de memnuniyet duyduğunu ifade etti. Görüşmede bölgesel ve küresel konularla ilgili fikir alışverişi yapılırken, Aliyev, Bakan Çavuşoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam iletmesini rica etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...