HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tunceli yolu ikinci emre kadar kapalı!

Düzenleyen: /
Tunceli yolu ikinci emre kadar kapalı!
Tunceli Valiliği, TUNCELİ, Valilik, Yol Kapatıldı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Tunceli Valiliğinden, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ulaşım konusunda Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür bağlantılı Erzincan karayolunda düzenleme yapıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, can ve mal güvenliğinin  sağlanması, artan terör olaylarının önlenmesi, huzur ve güven ortamı ile  vatandaşların her türlü terör eyleminden korunması, emniyet ve asayişi temin  etmek amacıyla ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbirin alındığı  belirtildi. Bu kapsamda bazı karayollarında ulaşım konusunda düzenleme yapıldığı  kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Tunceli-Ovacık, Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolları, iki yönlü  olarak 06.00 ile 16.00 saatleri arasında kontrollü olarak her türlü transit  aracın geçişine açılmıştır. Tunceli-Ovacık, Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolları,  16.00 ile 24.00 saatleri arasında transit geçişler hariç, kontrollü olarak her  türlü araç trafiğine açılmıştır.
 
 Ayrıca, Tunceli-Ovacık, Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolları, 24.00  ile 06.00 saatleri arasında ikinci duyuruya kadar iki yönlü olarak tüm araç  girişlerine kapalıdır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...