Denizli'de öğretmenlere operasyon: 26 gözaltı

Düzenleyen:
Denizli'de öğretmenlere operasyon: 26 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlenen, daha önce meslekten ihraç edilen ve haklarında gözaltı kararı çıkartılan 47 öğretmenden 26'sı gözaltına alındı.

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet  Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında daha önce meslekten ihraç  edilen 26 öğretmen gözaltına alındı.  Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada örgütün  şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları belirlenen, daha önce  meslekten ihraç edilen 47 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen  operasyonda 26 eski öğretmen gözaltına alındı.     Evlerinde yapılan aramada çeşitli belge ve dokümanlara el konulan  zanlılar, sağlık kontrolünün ardından emniyette götürüldü. 21 şüphelinin aranmasına devam edildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...