HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tunceli-Ovacık yolunda kontrol noktasına saldırı girişimi

Düzenleyen: /
Tunceli-Ovacık yolunda kontrol noktasına saldırı girişimi
Tunceli, Kontrol Noktası, Saldırı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Saldırı düzenleyen 1 kişi kaçmak isterken polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Tunceli-Ovacık Karayolu'nda bulunan polis noktasında durdurulan bir araçtan inerek polis noktasına el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenleyen 1 kişi kaçmak isterken polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Saldırıda 1 polisin hafif yaralandığı belirtilirken, araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Munzur Vadisi'nden Tunceli merkeze gelen ve plakası öğrenilemeyen bir taksi bugün saat 14.00 sıralarında merkeze yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Tunceli-Ovacık karayolundaki polis kontrol noktasında durduruldu. Araçta bulunan 4 kişiden 1'i araçtan indikten sonra polis kontrol noktasına el yapımı patlayıcı atarak kaçtı. Polisin ateş açması sonucu kaçan kişi vurularak öldürüldü. Araçta bulunan 3 kişi gözaltına alınırken, el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu hafif yaralanan bir polis memuru Tunceli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Tunceli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "06.12.2016 günü saat 14.00 sıralarında ilimiz Tunceli-Ovacık karayolu İl merkezi uygulama noktasında; içerisinde 4 şahsın bulunduğu bir araç durdurulmuş, güvenlik görevlilerimizce kimlik kontrolü ve araç araması yapıldığı esnada araçta bulunan 4 şahıstan bir tanesi araçtan inerek görevli arkadaşlarımıza el bombalı saldırı yapma girişiminde bulunmuş, bu esnada bahse konu şahıs güvenlik güçlerimiz tarafından vurularak etkisiz hale getirilmiştir. Güvenlik güçlerimizde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...