Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: 'Almanya'ya misliyle mukabele edeceğiz'

Düzenleyen:
Erdoğan: 'Almanya'ya misliyle mukabele edeceğiz'

GÜNDEM Haberleri

Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın Almanya'da bekletilmesine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buna aynısıyla mukabele etmem lazım. Bütün oradaki personelin kimse, neyse bunlara gereğini yapmadığın sürece Türkiye de buna misliyle mukabele eder, etmek durumundadır" dedi.

31. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın bekletilmesi konusunda sert konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklaması:

ALMANYA'YA UYARI: TÜRKİYE BUNA MİSLİYLE MUKABELE EDER
(Almanya'da Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın bekletilmesi) Teröristi alıyorsun ülkende misafir ediyorsun, ağırlıyorsun ama bu ülkenin TBMM Başkan Yardımcısını ve heyetini orada kapıda saatlerce bekletiyorsun. Şimdi bunlara aynısını yapmak gerekmez mi ondan sonra Erdoğan oluyor 'diktatör'. 

Sen benim Meclis Başkan Yardımcıma, bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, senin polisin vesairen bunu yaparsa, buna aynısıyla mukabele etmem lazım. Bütün oradaki personelin kimse, neyse bunlara gereğini yapmadığın sürece Türkiye de buna misliyle mukabele eder, etmek durumundadır"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...