HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dışişleri'nden Pakistan halkına başsağlığı mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Dışişleri'nden Pakistan halkına başsağlığı mesajı
Dışişleri, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da düşen uçakta hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve "kardeş" Pakistan halkına başsağlığı dileklerini iletti.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Çitral şehrinden başkent İslamabad’a gitmekte olan Pakistan Uluslararası Havayollarına (PIA) ait yolcu uçağının düştüğünün büyük bir üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada, "Söz konusu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve kardeş Pakistan halkına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yetkililer, 47 kişi taşıyan uçağın yerel saatle 15.30'da ülkenin kuzeybatısındaki Çitral kentinden havalandığını ancak bir süre sonra kuleyle bağlantısının kesildiğini bildirmişti.

Çitral-İslamabad seferini yapan PIA'ya ait PK-661 sefer sayılı küçük yolcu uçağı, Havelian bölgesindeki Karpal köyü yakınlarında düşmüş, çok sayıda ilk yardım ekibi ve askeri birlikler yardım amacıyla bölgeye sevk edilmişti.

Düşen uçaktan şu ana kadar 21 ceset çıkarıldığı kaydedilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...