PKK operasyonunda 4 tutuklama!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PKK operasyonunda 4 tutuklama!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden, aralarında DBP'li Belediye Başkan Yardımcısı Hilal Duman'ın da bulunduğu 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında 3 Aralık'ta gözaltına alınan Duman ile Hıdır D, Mehmet K, Cumhur E, Ferhem A, Osman K, Kazım T. ve Remzi K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Savcılıktaki sorgu sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Hilal Duman, Mehmet K, Cumhur E. ve Hıdır D. tutuklandı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İlçede aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Servet Tunç ise dün "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklanmıştı.
İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Tunç'un yerine Çukurca Kaymakamı Mehmet Mut, "Çukurca Belediye Başkan Vekili" olarak görevlendirilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...